Øko. små artiskokker (1 kg)

108.00kr
inkl. moms
Køb mere og få mere. Som det bør være

Når du køber stort ind, så giver vi lidt igen.

  • Køb 3 eller mere for 92.00kr per stk

Denne vare er desværre

ikke tilgængelig

Vil du have besked, når den er tilbage?

Nuværende lager:
Et øjeblik… Varen er tilføjet
Råvarens oprindelse:
Skibby (Sjælland)

Små artiskokker (1 kg / ca. 10 stk) er fra Svanholm Gods, der ligger i det idylliske smørhul mellem Roskilde Fjord og Isefjorden. Stedet hvor mulden er frugtbar og bidrager lidt ekstra til smagen i deres enestående økologiske specialgrøntsager - for eksempel her deres friskhøstede økologiske artiskok.

Artiskokkernes farve varierer fra en lidt støvet lysegrøn til mørke og violette toner. De økologiske artiskokker fra Svanholm Gods har en let nøddeagtig, sød og afrundet mild smag, som får tankerne hen på friske hasselnødder, mandel og jordskokker. Duften er sødlig og let krydret med grønne noter.

Anvendelse/servering: Prøv for eksempel kogte artiskokker med rørt hvidløgssmør til dyp. De kan hurtigt laves ved siden af en hovedret (eller for sig selv), og det tager ikke lang tid at tilberede. Perfekt når det er 13 grader og heldagsregn, og du bare rigtig gerne vil bringe minderne tilbage til varme sommeraftener med kold hvidvin i Provence. Eller når artiskok er din undskyldning for at indtage store mængder smør midt på sommeren. Op til dig - vi dømmer ikke.

Opbevaring: Artiskokken bør opbevares på køl i grøntsagskuffen eller i en lufttæt beholder.

Nettovægt/nettoindhold: 1 kg svarende til ca. 9-10 stk artiskok

Ingredienser: 100% friskhøstede økologiske artiskokker

Om producenten
Området omkring Svanholm Gods er hjemstedet for både noget af landets bedste grønt og et storkollektiv, der omfatter et fællesskab af ca. 80 voksne og 50 børn. Fællesskabet på Svanholm Gods driver et alsidigt økologisk landbrug med markafgrøder, malkekvæg, grøntsagsproduktion og frugtplantage og er en af pionererne inden for økologien, da Svanholm var med til at starte Økologisk Landsforening i 1981.