Øko. crown prince græskar

38.00kr
inkl. moms
Køb mere og få mere. Som det bør være

Når du køber stort ind, så giver vi lidt igen.

 • Køb 5 eller mere for 34.50kr per stk

Denne vare er desværre

ikke tilgængelig

Vil du have besked, når den er tilbage?

Nuværende lager:
Råvarens oprindelse:
Skibby (Sjælland)

Økologisk crown prince græskar (1 stk) er dyrket på markerne omkring Svanholm Gods i smørhullet mellem Isefjorden og Roskilde Fjord. Dens kød har en nøddeagtig sød smag, og farven er en lys orange i stil med hokkaido.

Kan f.eks. skæres i både af 1-2 cm tykkelse, vendes i olie og bages i ovnen ved 190 grader i ca. 25 minutter. Serveres med frisk smuldret feta og rucola - enten som tilbehør eller en let hovedret med ristet surdejsbrød på siden.

Opbevaring: Kan let opbevares ved stuetemperatur og holde sig i flere uger. Opbevares den køligt og mørkt kan den holde sig i flere måneder.

Ingredienser: 100% lokaldyrket økologisk crown prince græskar

Om producenten
Området omkring Svanholm Gods er hjemstedet for både noget af landets bedste grønt og et storkollektiv, der omfatter et fællesskab af ca. 80 voksne og 50 børn. Fællesskabet driver et alsidigt økologisk landbrug med markafgrøder, malkekvæg, grøntsagsproduktion og frugtplantage og er en af pionererne inden for økologien, da Svanholm var med til at starte Økologisk Landsforening i 1981.

 • udsolgt
  Køb frisk økologisk lilla glaskål fra Svanholm Gods i Fjordlandet. Køb lokale dagligvarer på Raavare.com og få leveret til døren for 39 kr
  21.00kr
  inkl. moms
 • udsolgt
  Køb økologisk rondini-græskar fra Svanholm Gods i Fjordlandet mellem Roskilde Fjord og Isefjorden. Køb denne og mange andre lokale dagligvarer på Raavare.com og få leveret til døren
  19.00kr
  inkl. moms
 • Køb økologisk koldpresset rapsolie fra Svanholm Gods i Fjordlandet mellem Roskilde Fjord og Isefjorden. Køb denne og mange andre lokale dagligvarer på Raavare.com og få leveret til døren
  45.00kr
  inkl. moms
 • 500 g single-origin mellemristede hele kaffebønner i pose fra MØRK Kafferisteri i Roskilde. Køb denne og mange andre lokale varer på Raavare.com.

  Øko. hele kaffebønner (500 g)

  MØRK Kafferisteri

  130.00kr
  inkl. moms