Øko. sweet dumpling græskar

19.00kr
inkl. moms
Køb mere og få mere. Som det bør være

Når du køber stort ind, så giver vi lidt igen.

 • Køb 5 eller mere for 16.50kr per stk

Denne vare er desværre

ikke tilgængelig

Vil du have besked, når den er tilbage?

Nuværende lager:
Et øjeblik… Varen er tilføjet
Råvarens oprindelse:
Skibby (Sjælland)

Økologisk sweet dumpling græskar (1 stk) er dyrket på markerne omkring Svanholm Gods i smørhullet mellem Isefjorden og Roskilde Fjord. Sweet Dumpling er spiselig og har et lækkert citrusfrugtagtigt kød med en let smag af nødder og spisekastanjer.

Prøv dem for eksempel fyldte med ris, linser og svampe og bagt i oven - eventuelt ledsaget af en kålsalat med tyndtskåret hvidkål, æbler, ristede hasselnødder og tørrede tranebær.

Opbevaring: Kan let opbevares på køkkenbordet og holde sig i flere uger. Opbevares den køligt og mørkt kan den holde sig i flere måneder.

Ingredienser: 100% lokaldyrket økologisk sweet dumpling græskar

Om producenten
Området omkring Svanholm Gods er hjemstedet for både noget af landets bedste grønt og et storkollektiv, der omfatter et fællesskab af ca. 80 voksne og 50 børn. Fællesskabet driver et alsidigt økologisk landbrug med markafgrøder, malkekvæg, grøntsagsproduktion og frugtplantage og er en af pionererne inden for økologien, da Svanholm var med til at starte Økologisk Landsforening i 1981.

 • Køb økologisk rondini-græskar fra Svanholm Gods i Fjordlandet mellem Roskilde Fjord og Isefjorden. Køb denne og mange andre lokale dagligvarer på Raavare.com og få leveret til døren
  19.00kr
  inkl. moms
 • Køb økologisk crown prince græskar fra Svanholm Gods i Fjordlandet mellem Roskilde Fjord og Isefjorden. Køb denne og mange andre lokale dagligvarer på Raavare.com og få leveret til døren
  38.00kr
  inkl. moms
 • Stort økologisk hokkaido fra Ventegodtgaard ved Lille Skensved nord for Køge. Køb denne og mange andre lokale dagligvarer på Raavare.com

  Økologisk stor hokkaido

  Ventegodtgaard

  20.00kr
  inkl. moms
 • Wavy Wonders x Raavare.com | Køb wavy wonders - sea salt og andre lokale råvarer på Raavare.com. Leveret for 39 kr i København. Wavy Wonders - Sea Salt fra Wavy Wonders er velsmagende sunde tangsnacks.
  25.00kr
  inkl. moms