Økologisk mynte (1 bdt)

24.00kr
inkl. moms
Køb mere og få mere. Som det bør være

Når du køber stort ind, så giver vi lidt igen.

  • Køb 5 eller mere for 19.95kr per stk

Denne vare er desværre

ikke tilgængelig

Vil du have besked, når den er tilbage?

Nuværende lager:
Et øjeblik… Varen er tilføjet
Råvarens oprindelse:
Skibby (Sjælland)

Økologisk mynte (1 bdt) af sorten 'marokkansk mynte' findes på markerne i fjordlandet mellem Isefjorden og Roskilde Fjord. Stedet hedder Svanholm Gods. De er kendt for den årlige økodag i Skibby og deres sublime økologiske specialgrønt under alle årstiderne - fra sommerens store udvalg af grønne friske urter og salater til vinterens dybgrønne friskhøstede palmekål.

Mynte stammer oprindeligt fra Middelhavsområdet, hvor den har været anvendt som lægemiddel og i middelhavsretter siden oldtiden. I dag findes den også ved Danmarks bud på middelhavsområdet - Fjordlandet mellem Roskilde Fjord og Isefjorden. Endnu mere specifikt ved Svanholm Gods i Skibby der efter vores mening godt kan hamle op med det sydfranske på deres egen danske måde.

Anvendelse/tilberedning: Lad os meget passende starte med drinks. Prøv for eksempel frisk marokkansk mynte fra Svanholm Gods i en Mojito ved at mase mynten, give et skvæt frisk lime og lidt rørsukker. I Mellemøsten og Asien bruges mynte meget som krydderi i maden - både i friske salater, myntedesserter, kødretter med lam, bowls og supper.

Opbevaring: I plastpose- eller bøtte i køleskab med et fugtigt stykke køkkenrulle. Holdbarhed ca. 7-10 dage. Kan fryses for længere holdbarhed.

Nettovægt/nettoindhold: 1 bundt á ca. 40 g

Ingredienser: 100% økologisk friskhøstet mynte (sort: marokkansk mynte)

Om producenten
Tidligere kunne du kun finde årstidernes friske grønt i Svanholm Gods' fysiske gårdbutik, men nu pryder alle årstidernes råvarer også udvalget her på Raavare.com - leveret til døren i hele København. Området omkring Svanholm Gods er hjemstedet for både noget af landets bedste grønt og et storkollektiv, der omfatter et fællesskab af ca. 80 voksne og 50 børn. Fællesskabet på Svanholm Gods driver et alsidigt økologisk landbrug med markafgrøder, malkekvæg, grøntsagsproduktion og frugtplantage og er en af pionererne inden for økologien, da Svanholm var med til at starte Økologisk Landsforening i 1981.